KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Ali Demirel

1970 doğumlu olan Ali Demirel abisinin memuriyeti dolayısıyla ilk ve orta öğrenimini çeşitli illerde tamamladıktan sonra 1987 yılında Sivas Şarkışla Endüstri Meslek Lisesi’ni birincilikle bitirdi.           

1992-1993 yıllarında Elazığ Polis Okulunu bitirdi. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan DEMİREL Siyasi oluşumlarda vizyon yönetim süreci (AK Parti Örneği ) bitirme projesiyle Bilecik Şeyh Edeballi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden yüksek lisans mezunu oldu.

Evli ve 5 çocuk babası olan DEMİREL Orta derecede Almanca bilmektedir.

1987 -1992 yılları arasında çeşitli özel şirketlerde taşeron olarak olarak çalıştı. 1993 yılından 1998 yılına kadar Emniyet Genel Müdürlüğünü bünyesinde Eskişehir kadrosunda Emniyet hizmetleri sınıfında polis memuru olarak çalıştı.

1998 yılında kendi isteğiyle istifa eden DEMİREL kardeşleriyle birlikte kurduğu konut üretim sektöründe faaliyet gösteren ve Eskişehir’in önde gelen firmalarından biri olan Demirel İnşaat şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır.

Siyasete 2002 yılında AK Parti üyeliği ile başladı. 2009 mahalli seçimlerinde Tepebaşı ilçesi meclis üyesi adayı oldu.

2009-2014 yılları arasında AK Parti Eskişehir il yönetim kurulu üyeliği yaptı. AK Parti Ar-Ge Başkanlığı’nca düzenlenen Siyaset Akademisi eğitimlerinde 3 dönem eğitim aldı. Siyaset Akademisi birincisi olan ALİ DEMİREL, İlim Yayma Cemiyeti Eskişehir Şubesi Üyesi ve Başkan vekili

TÜMSİAD(Tüm Sanayiler İş Adamaları Derneği ) Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanı, TÜDEP ( Teknik Üretim İhracatı Destekleme Platformu Derneği ) Eskişehir İl Temsilcisi Kızılay üyeliği ve Eskişehirspor Kulubü üyeliği yapmaktadır.

Ali̇ Demi̇rel Haberleri