KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Arif Gülen

Arif gülen, 22 Ağustos 1979 yılında Kars’ta dünyaya geldi. Memur bir ailenin en küçük çocuğu olan Gülen, 1987 yılında, ilkokul ikinci sınıfta babasının tayininin Kocaeli’nin Darıca ilçesine çıkması ile buraya yerleşti.

İlk, orta ve lise öğrenimini Danca’da tamamlayan Gülen, Anadolu Üniversitesi iktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans ve Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Yüksek Lisans (Tezli) mezunudur.

Lisans ve yüksek lisans dışında çeşitli üniversiteler ve kuruluşlarda otuzun üzerinde liderlik, siyaset, iş dünyası, finans gibi konularda sertifika programlarını tamamlamıştır.

1997—2002 tarihleri arasında güvenlik sektöründe muhtelif şirketlerde güvenlik görevlisi, güvenlik amiri, güvenlik müdürü, güvenlik sorumlusu, bölge müdürü, bölge müfettişi, pazarlama sorumlusu, bölge koordinatörü olarak beş yıl boyunca profesyonel iş hayatında kariyer yapmıştır.

2002 yılında Temizlik ve Güvenlik alanlarında kendi işini kurmuştur.

Halen AVRASYA SANAYİ VE İŞ ADAMLARI (ASİAD) Genel Başkan Yardımcılığı görevinde Olan Gülen, Geçmişinde Gebze Spor As Başkanlığı, Gebze ve Darıca’da KARS-ARDAHAN-IĞDIR Derneklerinde Yönetim kurulu üyelik ve Başkanlıklarında Bulunmuştur.
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) üyesi olup yayınlanmış ”Bırak Aklın Seni Geçsin” isimli kişisel gelişim kitabı, yayınlanmak üzere Derleme ve Araştırma konulu 2 kitabı daha yer almaktadır. Yayınlanmış 50’ye yakın makalesi bulunan Arif Gülen, evli bir erkek çocuğu babasıdır.