KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Arife Serpil Saraçoğlu

15 Nisan 1961 Amasya'da doğdu. Amasya lisesi'nden mezun oldu. 25 yılı aşkın bir süredir Amasya da sivil toplum örgütlerinde sayısız görevler almış verilen görevlere liyakati ve özverili çalışmaları ile yıllardır tüm bölge insanları arasında haklı bir saygınlık kazanmıştır.

Amasya yardımsevenler derneği, Amasya yetiştirme yurdu, Amasya kadınlar birliği kurucu üye olarak yönetim kurullarında görev almış, Amasya Serdar Zeren eğitim ve kültür vakfı kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak, Amasya Ataturk ilkokulunda okul aile birliği baskanlığı, Amasya ipek yolu koleji okul aile birliği baskanlığı , Amasya Cumhuriyet halk partisi il yönetim kurulu üyeliği ve il genel meclis adaylığı yanında, Amasya doğa sporları ve araştırma gurubu yönetim kurulu üyesi, Amasya turizm derneği muhasipliği ve Dernek baskanlığı görevini sürdürmektedir, Halen Amasya Strabon restoran işletmecisi olarak calısmaktadır.

Arife Serpil Saraçoğlu iki kız annesidir.

Ari̇fe Serpi̇l Saraçoğlu Haberleri

  • CHP Amasya il başkan adayı kimdir?

    Gündem, 19 Mart 2019

    CHP Amasya il başkan adayı kimdir?

    31 Mart yerel seçimlerine çok az kaldı. CHP, Amasya Büyükşehir Belediye başkan adayı belli oldu. CHP Amasya il başkan adayı kim? Arife Serpil Saraçoğlu kimdir, nereli,? İşte tüm cevaplar...