KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Bloomberg HT

Ciner Yayın Holding ve Bloomberg Television stratejik ortaklığı ile Türk yayın dünyasına girmiş olan Bloomberg HT Türkiye’nin tek ekonomi platformudur.

Ciner Yayın Holding ve Bloomberg Television stratejik ortaklığı ile Türk yayın dünyasına girmiş olan Bloomberg HT, Bloomberg'i dünya çapında ünlü kılmış olan hız, tarafsızlık ve kesinlik ilkelerini Türkiye'de aynı şekilde sürdürerek uzman kadrosu, TV kanalı, internet sitesi ve radyosuyla Türkiye’nin tek ekonomi platformu olmuştur.

27 Ocak 2010’da Türkçe olarak yayına başlayan Bloomberg HT iş dünyası haberleri, finans uzmanları ile röportajlar, aynı zamanda Türk ve Dünya piyasaları üzerine canlı bağlantılar sunmaktadır.

Bloomberg HT Radyo, 92.7 radyo frekasından Bloomberg HT canlı yayınlarının yanı sıra farklı içerikli ekonomi programlarına da yer vermektedir.

Bloomberght.com; ekonomide son dakika gelişmeleri, piyasalardaki son durum ve finans dünyasına dair tüm merak edilenleri en hızlı şekilde okuyucuyla buluşturan bir ekonomi portalıdır.

Bloomberg HT Live mobil uygulaması, Türkiye’nin en çok izlenen ekonomi ve finans televizyonu Bloomberg HT’nin ve tek ekonomi radyosu Bloomberg HT Radyo’nun yayınlarını canlı olarak dinleme ve izleme imkanı sağlamaktadır.

2015 yılında yayına başlayan Business HT ise dijital çağın sunduğu yeni habercilik imkanlarından yararlanarak ekonomi ve finans dünyasına ilişkin sorulara farklı bakış açısı ve dinamik bir katkı sunma hedefiyle hayata geçirilmiş bir portaldır. Business HT piyasalara ilişkin anlık gelişmeleri hızla sunarken, güncel konuları yeni medya araçlarından faydalanarak ayrıntılarıyla ele alır. Animasyonlar, grafikler, röportajlar ve uzman analizleriyle ekonomi haberciliğini bir üst boyuta taşımaktadır.

Bloomberg Ht Haberleri