KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Durmuş Yalçın

1963 yılında işçi emeklisi bir ailenin çocuğu olarak Karabük’te dünyaya gelen Durmuş Yalçın, eğitim hayatını Karabük’te tamamlamış ve genç yaştan itibaren ticaret hayatına başlamıştır.

Demir-çelik sektöründe 1983’ten itibaren faaliyet göstermiş, nihai olarak Yalçınçelik Demir Çelik Şirketini kurarak, Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenmiştir. İş hayatındaki başarılarını sivil toplum kuruluşundaki faaliyetlerde de göstererek birçok kurumun başkanlık ve yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Özellikle Karabük tarihinin ilk engelli basketbol takımı başkanlığındaki hizmetleri ile adından söz ettirmiştir.

Toplum gönüllüsü ve hayırsever kimliğiyle de yıllardır Karabük cemiyet hayatında yer alan Yalçın, “Bir Şey Değişecek; Her Şey Değişecek” ve “Aklın Yolu 1” seçim stratejileriyle çok kısa sürede büyük bir çıkış yapmıştır.

Durmuş Yalçın, evli ve iki çocuk babasıdır.

Durmuş Yalçın Haberleri

  • Tarlada gezerken yanına yuvarlandı... Bankada saklıyor

    Yaşam, 03 Şubat 2021

    Tarlada gezerken yanına yuvarlandı... Bankada saklıyor

    Sinop'ta tarlasında gezerken yanı başına göktaşı düşen 64 yaşındaki Durmuş Yalçın, bulduğu taşları muhtemel bir hırsızlık olayına karşı banka kasasında muhafaza altına aldı

  • Tarlasında gezerken yanına yuvarlandı... "Ateş gibi sıcaktı"

    Yaşam, 22 Ocak 2021

    Tarlasında gezerken yanına yuvarlandı... "Ateş gibi sıcaktı"

    Sinop'ta 64 yaşındaki Durmuş Yalçın, arazisinde gezerken yanına göktaşı düştüğünü iddia etti. Göktaşı olduğunu öne sürdüğü taşları toplayıp satışa çıkaran Yalçın, “Bir anda taşlar düştü. Taşı elime aldım ama ateş gibi sıcaktı, elim yandı. ABD’de yaşayan tanıdıklarımız, taşların milyonluk olduğunu söyledi. Eğer değerinde alacak kişiler olursa satacağım” dedi.

  • 10 silahlı vekilden ilginç sözler: "Dağa çıkar..."

    Gündem, 01 Eylül 2015

    10 silahlı vekilden ilginç sözler: "Dağa çıkar..."

    MHP'li vekil Durmuş Yalçın, daha önce 3 silahı olduğunu, milletvekili seçilince 10 yeni silah daha aldığını ve bu durumun ilgi çekmesi halinede 12 tane daha alacağını söyledi