KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Füsun Kayan Ardaman

Füsun Kayan Ardaman, 1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

1991 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İngilizce İktisat bölümünden mezun olmuştur.

1993 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası İşletmecilik bölümünde Yüksek Lisans ve 2010 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler bölümünde Yüksek Lisans dereceleri almıştır.Halen İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Yüksek Lisans eğitimi süresince Kamu Diplomasisi ve Siyasal İletişim konularında araştırmalar yapmıştır.

1991 yılından beri özel sektörde Denizcilik, Bağımsız Denetim, Tekstil, İnşaat , Turizm ve Otel İşletmeciliği sektörlerinde faaliyet gösteren yerli ve yabancı şirketlerde son 10 yılı yöneticilik olmak üzere 20 seneyi aşkın iş tecrübe sahibidir.

Sistem kurma, proje geliştirme ve uygulama konularında çalışmalar yapmıştır. Uzmanlık alanları bütçe /raporlama, satış, pazarlama, marka yönetimi ve kurumsal iletişimdir.

Milliyetçi Hareket Partisi Beşiktaş İlçe Teşkilatında 2009-2011 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyesi olarak, 2011-2015 yılları arasında 4 yıl boyunca Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığında Basın ve Propagandadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır. Aynı zamanda Allı Turna Kadın Derneği Üyesidir.

İyi derecede İngilizce bilmekte ve İspanyolca öğrenmektedir.

Evli ve bir çocuk annesidir.