KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Kadir Koçdemir

1964 yılında Bursa'da dünyaya gelen Koçdemir, liseyi Arifiye ve Gökçeada'da üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladı.

Yüksek lisans öğrenimini Almanya'da, Hamburg Üniversitesi Avrupa Birliği Yerel Yönetimler bölümünde, Doktora öğrenimini ise Hacettepe Üniversitesi Milli Devlet ve Küreselleşme konusunda yapmıştır.

Afşin, Kulp, Eskipazar, Şebinkarahisar Kaymakamı olduktan sonra Eskişiehir, Elazığ ve Burdur Valisi olarak görevine devam etmiştir.

Almanca ve İngilizce bilen Koçdemir evli ve 4 çocuk babasıdır.

Kadir Koçdemir Haberleri

  • MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katılan vekilden açıklama

    Gündem, 27 Nisan 2018

    MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katılan vekilden açıklama

    Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, 16 Nisan'da yapılan anayasa değişikliğinin ülkenin hayrına olmadığını, zamanında buna karşı çıktığında "milletvekili değilmişim gibi muamele gördüğünü" belirterek MHP'nin AK Parti ile ittifakını eleştirdi. MHP'den istifa için seçim takvimini beklediğini kaydeden Koçdemir, "24 Haziran yegane fırsat" dedi

  • Kadir Koçdemir kimdir?

    Gündem, 26 Nisan 2018

    Kadir Koçdemir kimdir?

    Kadir Koçdemir, MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçiş yaptı. Daha önceden de CHP'li 15 milletvekili, partilerinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçiş yapmıştı. Peki Kadir Koçdemir kimdir?

  • Herkesi uyarmış ama!

    Gündem, 14 Aralık 2012

    Herkesi uyarmış ama!

    Twitter'dan attığı tweet ile...