KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Kamil Akdoğan

Kamil Akdoğan, 1971 yılında Kırıkhan Ortaokulundan mezun olup Akşehir İlköğretmen Okulunda öğrenimine başladı. Bu öğrenimini 1975 yılında tamamladıktan sonra Ankara Ticaret ve Turizm Yüksek Öğretmen Okuluna girdi. Bu okulun İşletme-Muhasebe bölümünden 1979 yılı sonunda mezun oldu.

1989 yılına kadar Antakya Ticaret Meslek Lisesinde öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

1989 yılında Ankara Çankaya Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesine oukul müdürü olarak atandı.

1990 yılında Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atandı.

1987 Yılında kazanarak kaydını yaptırdığı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1992 yılında bitirdikten sonra Şube Müdürlüğü görevinden ayrılarak öğretmenliğe başladı.

1992-1993 Akademik yılında Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü'nde (TODAİE) kamu yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Bu arada avukatlık stajını da yaptı ve 1994 yılında avukatlık mesleğine başladı. Bu tarihten itibaren öğretmenlik ve avukatlığı birlikte yürüttü.

Ankara Yenimahalle Atakent İlköğretim Okulu, Ayrancı Akşam Ticaret Meslek Lisesi ve Ahi Evran Çıraklık Eğitim Merkezinde öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2005 yılında öğretmenlikten emekli oldu.

Halen Ankara'da serbest avukat olarak çalışmaktadır.

Ticaret Meslek Liseleri için hazırlamış olduğu iki adet Hukuk ders kitabı MEB Talim ve Terbiye Kurulunca tavsiye edildikten sonra 5 yıl süre ile tüm liselerde okutulmuştur.

2013 yılı Ocak ayında başladığı kişisel gelişim seminerlerini bitirdi ve 2014 yılı Mayıs ayında Yaşam Koçluğu sertifikasını aldı. Avukatlıkla birlikte kişisel gelişim uzmanlığı ve yaşam koçluğu yapıyor.