KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Mustafa Köse

1977 doğumlu. İlköğrenimini Antalya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, ortaöğrenimi Antalya Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul  Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2001 yılında Avukatlık görevini icra etmeye başladı.

Halen serbest avukatlık yapan Mustafa KÖSE, siyasi yaşamına AK Parti Antalya Gençlik Kolları'nda atıldı. Gençlik Kollarında 2005 yılında getirildiği  İl Başkan Yardımcılığı görevinden sonra, 2006 yılı haziran ayında gerçekleştirilen kongrede İl Ana Kademe Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. İl Yönetim Kurulu üyesi olarak eğitim çalışmalarında görev aldı. Teşkilat eğiticisi olarak il, ilçe ve belde teşkilatlarına 'AK Parti’nin Siyasi Kimliği' konusunda eğitimler verdi. 2007 yılında İl Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi.

Teşkilat Başkanlığı sırasında: 2007-2009 Seçimlerinde, Cumhurbaşkanlığı ve 12 eylül Referandumlarında, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerinde bulundu. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani’nin Milletvekilliği adaylığı için istifa etmesinden sonra  2011 şubat ayında Genel Merkez tarafından İl Başkanı olarak atandı. 10 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilen 4. Olağan İl Kongresi'nde İl Başkanlığına seçildi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Yeryüzü Vakfı'nın kurucusu ve halen Yönetim Kurulu Üyesidir. Geçmişte Yönetim Kurulunda görev aldığı Müsiad Antalya Şubesi'nin halen aktif üyesidir.

İngilizce ve Almanca bilmekte; Evli ve üç çocuk babasıdır.

Mustafa Köse Haberleri

  • Pantolonundaki kan izi savunmasını çürüttü!

    Gündem, 31 Ocak 2024

    Pantolonundaki kan izi savunmasını çürüttü!

    Zonguldak'ta boşanma aşamasındaki eşinin sevgilisini öldüren Mustafa Köse, 2 oğlu ve oğlunun arkadaşı hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle iddianame hazırlandı. Kan donduran olayda suçlamaları reddeden Köse'nin giydiği pantolonunun üzerindeki kan izlerinin maktule ait olduğu belirlendi. Öte yandan iddianamede olay yeri incelemesi sırasında yatak odasında 1 kanlı bıçak ile 'ağcı kesici' yazan kanlı sopanın ele geçirildiği da kaydedildi

  • "Makamım basıldı"

    Gündem, 02 Nisan 2014

    "Makamım basıldı"

    Menderes Türel'in o iddiasına cevap verdi

  • Evine gidince fark etti

    Gündem, 31 Ocak 2013

    Evine gidince fark etti

    Başından geçenleri arkadaşına anlatırken...