KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Onursal Adıgüzel

1985 yılında sınıf öğretmeni bir anne ve mali müşavir bir babanın ilk çocuğu olarak Malatya’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı.

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra yüksek lisans eğitimine Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde devam etmektedir.

Okan Üniversitesi’nde "Envanter Yönetimi" üzerine öğretim görevlisi olarak ders veriyor. Özel sektörde birçok firmada Endüstri Mühendisi olarak görev aldı. 2011 yılında sağlık sektöründe faaliyet gösteren "Macro Diagnostik" isimli firmayı kurarak çalışma hayatındaki büyüme ve gelişme yolculuğuna devam etmektedir.

Siyasi kariyerine gençlik örgütlenmelerindeki aktif çalışmalarıyla lise ve üniversite yıllarında başladı.

2010 yılında Ataşehir Gençlik Meclisi Kurucu Başkanı olan Onursal Adıgüzel gençlerin, karar alma süreçlerine demokratik katılımını sağlamak amacıyla örgütlenme çalışmalarını yürüttü.

2010-2011yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları MYK üyesi olarak görev aldı.

2011-2012 yılları arasında ise Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yaptı.

2010 referandumunda ve 2011 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim çalışmalarında aktif görev aldı.

Yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı 2012 yılında Cumhuriyet Halk Partisi 18. Olağanüstü Kurultay’ında genç adaylar arasında en yüksek oyu alarak Parti Meclisi Üyeliği’ne seçildi.

2014 yılında ise Cumhuriyet Halk Partisi 34. Olağan Büyük Kurultay’ında 2. kez genç adaylar arasında en yüksek oyu alarak Parti Meclisi Üyeliği’ne seçildi.

Genç Endüstri Mühendisler Derneği (Gemder) üyesi olan Onursal Adıgüzel, Sosyolog E. Duygu Adıgüzel ile evlidir.

Onursal Adigüzel Haberleri