KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Şadi Özdemir

Şadi Özdemir, 1961 yılında Artvin’in Ardanuç ilçesinde doğdu. Elmasbahçeler ilkokulu ve Yıldırım Beyazıd Lisesinde okudu. 1982 Yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 1986 yılında, iş yaşamına bilişim sektöründe başladı. Son yıllarda yaptığı ARGE çalışmaları ile, çok sayıda Ulusal ve Uluslararası ödüle sahip olan ve Belediyelere “Akıllı Kentler” alanında Bilişim Teknolojileri ve Yazılım üreten LİTERA GRUP Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Bu güne kadar çok sayıda sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler aldı. (BTSO-Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği, BTSO- AB Uyum Komisyonu Üyeliği, BİYESAM Bilişim ve Yazılım Eser Sahipleri Meslek Birliği Başkanlığı ve Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, BİSİAD - Bilişim Sektörü İş Adamları Derneği Kurucu Başkanlığı, İHD İnsan Hakları Derneği, Çağdaş Eğitim Kooperatifi üyeliği, TOBB Yazılım Sektör Meclis Üyeliği, ARSİYAD Artvin Sanayici, İşadamları Derneği Danışma kurulu Üyeliği, İFMED İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunları Derneği, YIL DER Yıldırım Beyazıd Lisesi Mezunlar Derneği.)

1986 yılında SHP üyeliği ile başlayan, CHP ile devam eden siyasi yaşamında, İl-İlçe Yöneticiliği, İl Başkanlığı, Kurultay Delegeliği ve Parti Meclisi Üyeliği gibi görevlerde bulundu.