KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Sinan Gül

Sinan Gül 20.10.1963 yılında Adana ili Yüreğir ilçesinde doğdu. İlkokulu Yüreğir ilçesi Yavuzlar İlkokulunda, orta okul ve lise öğrenimini Adana İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Ardından Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden 1988 yılında mezun oldu. 1990 yılında Yedek Subay olarak Van da vatani görevimi yaptı. 1991-1992 yıllarında Orman Bölge Müdürlüğü'nde Mühendis olarak görevde bulundu. 1992-1994 yıllarında Yüreğir İlçesi Yavuzlar Ortaokulu ve Atatürk Lisesinde öğretmen olarak görev aldı.

1994-2004 Yılları arasında Adana ili Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığında Fen İşleri Müdürlüğü ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

2004-2014 yılları arasında ise  Başkent Üniversitesi Adana hastanelerinde üst düzey yönetici olarak görev yaptı.  2014 Yılında yapılan mahalli idareler seçimleri sonrası kısa süreli Adana Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanlığı, sonrasında Özel Kalem Müdürlüğü ve Projeler Dairesi Başkanlığında Kurucu Daire Başkanı olarak göreve atandı.

2015 yılı Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’nden 25. Dönem Milletvekili  A. Adayı olmak için Belediye deki görevlerinden ayrılarak A. Adaylığı başvurusunda bulundu.

1 Kasım'da gerçekleştirilecek 26.Dönem Milletvekili seçimlerinde partisi tarafından tekrar aday gösterildi.

Edebiyat Öğretmeni Belgin GÜL ile evli olup, 16 yaşındaki  Bilge kağan ve 11 yaşındaki Ece Berin’in babasıdır.

Sinan Gül Haberleri

  • Adana'da güvercin cinayeti

    Gündem, 09 Ocak 2017

    Adana'da güvercin cinayeti

    Adana'da güvercinlerini yakalayan kişiyle konuşmaya giden Sinan Gül, tartışmaya dönen konuşma sonrası uğurcan Aladağ tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Hastaneye kaldırılan Gül hayatını kaybetti

  • AA muhabirinin vurulma anı!

    Medya, 02 Ağustos 2012

    AA muhabirinin vurulma anı!

    Suriye'deki olayları izlerken Halep'te yaralanan AA fotomuhabiri Sinan Gül'ün vurulma anı ve sonrası kameralara yansıdı

  • Suriye'de vurulan gazeteci İstanbul'da

    Gündem, 31 Temmuz 2012

    Suriye'de vurulan gazeteci İstanbul'da

    Görev için gittiği Suriye’de meydana çatışmalar esnasında ayağından vurularak yaralanan Anadolu Ajansı Muhabiri Sinan Gül, tedavisi gerçekleştirilmek üzere İstanbul’a getirildi

    AA foto muhabiri Suriye'de yaralandı

    Medya, 30 Temmuz 2012

    AA foto muhabiri Suriye'de yaralandı

    Suriye'deki olayları izlemek üzere Halep'te bulunan Sinan Gül'e mermi isabet etti