KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Yavuz Aydın

Yavuz Aydın, 1972 yılında Trabzon Vakfıkebir’de doğdu. İlkokulu Beşikdüzü Merkez İlkokulu’nda, ortaokulu Vakfıkebir İmam Hatip Ortaokulu’nda, liseyi ise Beşikdüzü Ticaret Meslek Lisesi’nden tamamladı. Yavuz Aydın, halen Yerel Yönetimler alanında üniversite eğitimine devam etmektedir.

Genç yaşta kardeşleri ve ailesiyle birlikte ticaret hayatına ve iş dünyasına adım atan Yavuz Aydın, 1994 yılında Sismedikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu. Adını Sis dağından alan Sis Medikal şirketi, kısa sürede büyük başarı elde ederek Tüp Bebek alanında Türkiye’de sektör lideri oldu.

Şarlı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Işıklar Sağlık Hizmetleri A.Ş., Hera Termal Turizm İnşaat A.Ş, Heramis Termal Turizm İnşaat A.Ş.’de kurucu, ortak ve yönetici olarak görev üstlenen Yavuz Aydın; sağlık, turizm, inşaat vb. alanlarda bir çok yatırım ve hizmetlere imza attı.

Aydın ailesinin sahibi olduğu Kavaklıdere Umut Hastanesi, Hera Termal ve Heramis Termal Tatil Köyleri, Gölbaşı Bizim Çatı Otel ve Restaurant İşletmesi gibi birçok kuruluşu bünyesinde barındıran şirketlerde yaklaşık 500 kişi istihdam edilmektedir.

Merkezi İstanbul’da bulunan Trabzon İşadamları ve Bürokratları Derneği (TİAB) yönetim kurulu üyeliği, Ankara Beşikdüzü Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEŞİK-DER) başkanlığı, Sağlık İşverenleri Sendikası (SEİS) yöneticiliği, Beşikdüzüspor yöneticiliği görevlerinde bulunan Yavuz Aydın, birçok sivil toplum kuruluşunun aktif üyesi olup, Trabzonspor’un kongre delegesidir.