KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Yunus Baydar

1976 yılında Ardahan'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Ardahan'da, lise eğitimini  Bursa'da tamamladı. 1998 yılında Kafkas Ünv. Veteriner Fakültesini tamamlayarak Ardahan merkezde serbest veteriner hekim olarak çalışmaya başladı. 17 yıldır bu hizmete devam etmektedir.

AK Parti'de 5 yıl il genel meclis üyeliği yapan Yunus Baydar 2010-2015 yılları arasında 5 yıl il başkanlığını yürüttü. Ayrıca 2008 yılından itibaren de Ardahan damızlık sığır yetişticileri birliği başkanlığını yürüten Baydar, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yunus Baydar Haberleri

  • AK Parti ve MHP Ardahan belediye başkan adayı kim?

    Gündem, 20 Mart 2019

    AK Parti ve MHP Ardahan belediye başkan adayı kim?

    AK Parti yerel seçimler için aday adaylık başvurusu sürecini tamamladıktan sonra Ak Parti ve MHP'nin kurduğu Cumhur ittifakının da belediye başkan adayları açıklandı. 31 Mart yerel seçimlerine günler kala seçmenler AK Parti ve MHP'nin ortaklaştığı Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar'ın siyasi yaşamını merak ediyor. İşte Cumhur ittifakı Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar'ın hayatına dair detaylar...

  • Yunus Baydar kimdir?

    Gündem, 24 Kasım 2018

    Yunus Baydar kimdir?

    Yunus Baydar'ın kim olduğu bölge vatandaşları tarafından merakla araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı olarak Yunus Baydar'ı açıkladı. İşte, Yunus Bayda'ın hayatı ve kariyeri..