KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Zeynel Emre

Avukat Zeynel Emre, 1981 yılında Manisa'da doğdu. Elazığ Cumhuriyet İlkokulu, Yeşilköy Muhsin Adil Binal Ortaokulu, Ataköy Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesi "Hükümet ve Liderlik Okulu" Sertifika Programı’nı tamamladı. ABD Teksas Üniversitesi’nde "Siber Ortamda Yürütülen İletişim Faaliyetleri", Almanya Berlin’de Merlin Enstitüsü tarafından düzenlenen "Sosyal Medyada Araştırma Yöntemleri" ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nin "Medya ve Kültür" Sempozyumu gibi uluslararası/ulusal pek çok önemli sempozyum ve akademik çalışmada yer aldı.

Siyasete ilgisi genç yaşlarda başladı. Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği bünyesinde "Katılım Hareketi" isimli siyasi proje grubunun kurulmasına katkı sağladı. Serbest Avukat olarak adım attığı mesleki kariyerinde bugün, birçok alanda faaliyet gösteren bir hukuk bürosunda Yönetici - Ortak olarak çalışıyor.

Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Perrin Öğün Emre ile evli ve 4 yaşında Ali Miran isminde bir oğlu var.

Zeynel Emre Haberleri

  • İstismara af yok

    Gündem, 14 Nisan 2020

    İstismara af yok

    Sosyal medyada çocuğun cinsel istismarına af getireceği öne sürülen kanun teklifine ilişkin TBMM Adalet Komisyonu'nun CHP Grup Sözcüsü Zeynel Emre, Twitter'da açıklama yaptı. Emre, Twitter'da iddia edildiği gibi bir kanun teklifinin söz konusu olmadığını kaydetti