Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Klavye Delikanlıları 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

        Show TV'de artık Pazar günleri ekrana gelecek Klavye Delikanlıları’nın 6. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Ekibin yeni operasyonu “Sosyal Medya Olimpiyatları”na tüm hızıyla hazırlandığı, siber suçların klavye delikanlılarının peşini bırakmadığı, eğlence ve aksiyonun eksik olmadığı tanıtımda Bayram ve Kerem’in atışmaları dikkat çekiyor. Klavye Delikanlıları yeni nesil gençliği ve onların aileleriyle olan hikayesini Her Pazar ekrana taşıyacak.

        KLAVYE DELİKANLILARI 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

        Klavye Delikanlıları merakla beklenen yeni bölümüyle yeni gününde 12 Kasım Pazar saat 20.00'de Show TV'de!

        Klavye Delikanlıları 6. bölüm 2. fragmanı;

        REKLAM

        Klavye Delikanlıları 6. bölüm fragmanı;

        Klavye Delikanlıları’nın Pazar akşamı ekrana gelecek 6. bölümünde Sosyal Medya Olimpiyatları yeni nesil gençleri bir araya getiriyor. Komiser Cevdet ve Komiser Sibel’in işbirliğiyle yakalanan Kerem, panik ataklar geçirse de durumu kurtarmak için çabalamakta, Selen ise Kerem’i tamamen kaybettiği gerçeğiyle yüzleşmek zorundadır. Bütün aksiliklere rağmen sıkı bir şekilde Sosyal Medya Olimpiyatları’na hazırlanmaya devam eden ekibimiz, yarışma için birbirinden eğlenceli kategoriler bulmaya ve sponsor aramaya devam etmektedir.

        Bu sırada Bayram ve Seyran da birbirlerine meydan okudukları riskli bir yarışa girmişlerdir; kokoreç ve midye! Hiko Dayı, Nergis’in ev işlerine yardım etmeye çalışırken mahalleye neden geri döndüğünü öğrenip allak bullak olur. Seçici bir şekilde Sosyal Medya Olimpiyatları için başvuruda bulunan gençlerle ilgilenen Kuzen Volki ise hayatında hiç tatmadığı bir hisle tanışacaktır. Yarışmayı kazanmak için tüm şartları ayarladığını düşünen Klavye Delikanlıları’nın yeni nesil gençlikle sınavı nasıl geçecek?

        Süreç Film // Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği, genel yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin yazdığı Klavye Delikanlıları’nda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve Mert Asker rol alıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ