Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, rüzgar nedeniyle yere düşen Türk bayrağını ve Atatürk posterini kaldırılmak için öğrencilerin gösterdiği hassasiyet, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

        Alınan bilgiye göre, dün General Edip Bayoğlu İlkokulu'nda asılı bulunan Türk bayrağı ve Atatürk posterinin ipleri, rüzgar nedeniyle koptu. Bu sırada okulun bahçesinde bulunan bir grup öğrenci, yere düşen bayrağı posteri hızlı bir şekilde yerden kaldırdı.

        Öğrencileri bayrak hassasiyeti, okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

        Kayıtlarda, rüzgar nedeniyle ipleri koparak yere düşen Türk bayrağı ve Atatürk posterini, o sırada kamelyada oturan öğrencilerin hızlıca koşarak kaldırması ve yukarıda tutmak amacıyla okulun merdivenlerindeki korkuluklara asmaya çalışması görülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler