Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir apartmanın 4. katındaki balkondan düşerek hayatını kaybeden 1.5 yaşındaki Hasan bebek toprağa verildi.

        Olay, dün 17.00 sıralarında Gölcük Şehitler Mahallesi 403. Sokak’ta meydana gelmişti. Bir apartmanın 4. katında yaşayan Bilal ve Fatma Kanpara ailesinin 1.5 yaşındaki ikizlerinden Hasan Kanpara, oyun oynadığı odada açık kalan pencereden geçtiği balkondan düşerek hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayın ardından acılı aile uzun süre yaşadıkları olayın şokunu üzerlerinden atamadı.

        Yaklaşık 10 metre yükseklikteki 4. kattaki balkondan düşerek hayatını kaybeden 1.5 yaşındaki Hasan için cenaze töreni düzenlendi. Gölcük Gaziler Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Hasan bebeğin çok sayıda yakını katıldı. Baba Bilal Kanpara cenaze töreni boyunca ayakta durmakta güçlük çekti. İkindi namazını müteakip kılınan namazın ardından minik Hasan’ın cenazesi Ümmiye köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler