Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından ilçede 5. sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olarak hazırlanan bisikletlerin dağıtımlarının bu yılki son töreni yapıldı.

        Kartepe Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen 5. sınıf öğrencileri için gerçekleşen bisiklet dağıtımının son töreni Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde gerçekleşen törene Kartepe Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve davetliler katıldı. Düzenlene törende konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Çocuklarımızın karne hediyesini dağıtıyoruz. Bahar ayı geldi. Vatanını, milletini seven insanlar bir arada ülkemize hizmet etmekteyiz. Müslümanların ilk kıblesi Kudüs’te katliam yaşanmaktadır. Orada Müslümanlar katledilmektedir. Her sene Ramazan öncesin de Siyonistler tarafından bu katliam yapılıyor. Ülkemizde bu katliam sonrasında üç gün yas ilan edilmiştir. Türkiye dışında hiçbir Müslüman ülkeden tepki gelmemiştir. Peygamber Efendimizin meftun olduğu topraklar üzerinde kilise açma derdinde olan Müslümanlar vardır” dedi.

        Tüm çocukları ödüllendirdiklerini ifade eden Üzülmez, “Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizi de ödüllendiriyoruz. Okullarımıza gereken destek sağlanmaktadır. Kartepe’yi nakış gibi işliyoruz. Sadece bisiklet verilmemektedir. Kültür gezileri, bilgi evleri, ücretsiz spor kurslarıyla çocuklarımıza, gençlerimize destek sağlıyoruz. Millete harcanması gereken kaynaklar maalesef başka birilerine gidiyordu. Kaynaklar milletimize harcanmaktadır helali hoş olsun. Ülkemiz üzerinde gözü olanlara asla izin verilmeyecektir” diye konuştu.

        Protokol konuşmalarının ardından öğrencilere bisikletleri Başkan Üzülmez tarafından takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler