Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları, Ramazan ayı içerisinde, belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere yemek yardımı sağlayacak.

        Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları, Türk Mutfağı Kursiyerlerinin hazırladığı yemekleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. “KOMEK Hurması” adı verilen proje kapsamında on iki ilçede kurs merkezlerinin etkileşim alanı içinde yaşayan ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen vatandaşlara iftar için yemek götürülecek. Bu kapsamda evler ziyaret edilerek, Ramazan ayının ruhuna uygun yardımlaşma pekiştirilerek, aynı masada ve birlik beraberlik içinde oruç açmanın mutluluğu yaşanacak.

        KOMEK Hurması Projesi kapsamında KOMEK kurs merkezlerinin Türk Mutfağı branşının bulunduğu bölgelerdeki ihtiyaç sahibi aileler belirlendi. Ailelerle iletişime geçilerek müsait oldukları bir akşamda Türk Mutfağı branşı usta öğreticisi ve kursiyerlerinin birlikte hazırladığı 3 çeşit yemekle iftara gidilecek. Yemek dışında gerekebilecek tüm malzemeler koli içerisinde aileye verilecek.

        İftar programlarına Ramazan ayı içinde Büyükşehir Belediye Başbakanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinin de katılması planlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler