Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Ramazan ayı nedeni ile gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerinde denetim yapıldı.

        Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim ekiplerinin Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda Ramazan ayında ilçe genelinde denetimleri hız kazandı. Belirlenen program dahilinde yapılan denetim çalışmalarıyla vatandaşların sağlıklı, güvenli ve tüketici haklarına uygun hizmet almaları ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmelerinin sağlanmasının amaçlandığı denetimler kapsamında ekmek, pide, pasta, tatlı imalat ve satış yerlerinde denetim yapıldı.

        Yapılan kontroller neticesinde mevzuatlara aykırı ticari faaliyet gösterdiği tespit edilen işyerleri hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler