Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçe genelinde gerçekleştirdiği inceleme gezilerini köylerde de sürdürerek Sipahiler Köyü’nde incelemede bulundu.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle ve köy ziyaretlerini Ramazan ayında da sürdürüyor. Başkan Baran, Sipahiler Köyü’nde Kocaeli Taşköprülüler Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında yapılan karşılıklı fikir alışverişinde köylüler, hem köyler arasındaki asfalt çalışması hem de köy içlerindeki parke çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Baran’a teşekkür ettiler.

        Başkan Baran, daha sonra Kocaeli Taşköprülüler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına katıldı. Programda Başkan Baran’ın yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ile yöneticileri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler