Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen iftar sofrası etkinliği Mimar Sinan Mahallesi’nde devam etti.

        Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Mimar Sinan Mahalle'si sakinlerini bir araya getirdi. Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe teşkilatı yöneticileri, milletvekili adayları, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı Necati Kütük ve mahalle sakinleri katıldı.

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, iftar saati öncesi tek tek masaları gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, Ramazan aylarını tebrik etti. İftar programında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı sofranın etrafında iftar açmak nasip oldu. Allah Ramazan ayını doya doya sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde geçirmeyi nasip etsin. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Kardeşliğimiz daim olsun. Bulunduğumuz durumun şükrünü etmeyi nasip etsin. Yanı başımızdaki Müslüman ülkeler bakıp halimize şükretmek ve kıymetini bilmek lazım” dedi.

        İftar etkinliğinde semazen gösterisi de yar aldı. Ayrıca her zaman olduğu gibi yine çocuklar unutulmayarak özel hediye ve yiyecekler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler