Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KARMEK) çalışmalarına devam ediyor.

        İlçe halkının sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla açılan KARMEK kurs merkezlerinde uzman eğitmenler nezaretinde iğne oyası, giyim, mefruşat, el sanatları, kuaförlük, aşçılık, okuma yazma, halk oyunları, futbol, karate, basketbol gibi spor branşları ile gitar, bağlama gibi müzik dallarında ücretsiz eğitimler verilmeye devam ediyor. Her yıl kursiyer sayısıyla birlikte branş sayısını da attıran KARMEK, Kartepeli bayanların kişisel gelişimlerine katkı sağlarken, sosyalleşmelerine de imkan sağlıyor. Karmek’i yaşam okulumuz diye adlandıran kursiyerler, kursların şartlarını ve yerlerini iyileştiren Başkan Üzülmez’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.

        KARMEK’te yürüttükleri çalışmalardan bahseden eğitmen Nilgün Akkanoğlu, “Hayal gücümüzü yaratıcılığımızla birleştirerek ortaya güzel eserler çıkarıyoruz. Hatta birkaç ufak dokunuşla eşyalarımızı hayata döndürüp atılmaktan kurtarabiliyoruz. Her şeyden önemlisi yeniyi eskiye saygı duyarak gün yüzüne çıkarıyoruz” dedi.

        34 yıllık meslek hayatına Kartepe’de devam eden eğitmen Nilgün Akkanoğlu, “Yapılan iyileştirmeler, sunulan imkanlar sonucunda başarı kaçınılmaz oluyor. Başkanımıza kendim ve kursiyerlerim adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler