Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi sundurması bulunmayan ve kötü durumda olan camilerde yenileme ve yapım çalışmaları gerçekleştiriyor.

        Körfez Belediyesi ilçedeki ibadethanelerin eksikliklerinin giderilmesi ve şık bir görünüme kavuşturulması yönündeki çalışmalarını cami cemaatlerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyor. Vatandaşların güneş ve yağmurdan etkilenmemesi için daha önce camilere tente koyan ekipler, musalla taşlarının üzerine modern sundurmalar inşa ediyor. Yetkililer, çoğu camilerin ihtiyaç ve taleplerine göre sundurma ve tente yapıldığını, projenin, uygun alanı olan camilerin tümünde gerçekleştirileceğini bildirdi.

        Göreve geldikleri günden itibaren ibadethaneleri önemsediklerini dile getiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Camilerimizin eksiklerini gideriyor, Kur’an Kurslarına, cemevlerine de destek oluyoruz. İbadethanelerimiz bizler için önemli" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler