Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Kafkas Kültür Derneği ve Körfez Viranşehirliler Derneği’ne ziyarette bulunan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Millet oynanan oyunları görüyor, kimler oyuncu bunu da biliyor” dedi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İlçe yöneticileri ile birlikte Körfez Kafkas Kültür Derneği ve Körfez Viranşehirliler Derneği’ne ziyarette bulundu. Ziyaretleri sırasında Türkiye üzerine oynanan oyunlara dikkat çeken Başkan Baran, “Milletimiz oynanan oyunları görüyor, kimler oyuncu bunu da çok iyi biliyor. 24 Haziran’dan sonra Türkiye yeni bir yönetim sistemine geçecek. Seçimler Türkiye için yeni bir sistemin başlangıcı olsa da Türkiye dışında da Türk Cumhuriyetleri için, Ortadoğu için özellikle mazlum halklar için bir umut olacak. 24 Haziran’da da milletimiz sandığa gidecek, Türkiye’yi geriletmek isteyenlere en güzel cevabı verecek” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler