Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, İstasyon Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları bir araya getirdi.

        Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar yekmekleri, İstasyon Mahallesi ile devam etti. Binlerce mahalle sakinin bir araya getiren Gebze Belediyesi’nin geleneksel iftar programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Köşker, Belediye Başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarı Mehmet Keskin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        İftar saati öncesi tek tek masaları gezerek mahalle sakinleriyle sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı sofranın etrafında iftar açmak nasip oldu. Çok şükür bolluklar içerisinde bir Ramazan geçiriyoruz. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim” dedi.

        “Bu sofralar birlik ve beraberlik sofrası” ifadelerine yer veren Köşker, “Bu sofra etrafında birlik ve beraberliğimiz güçleniyor, komşuluk ilişkilerimiz artıyor. Ne kadar şükretsek az. İsraftan kaçınalım. Bugün bu durumda olmamızda, bu hizmetleri yapabilmemizde Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleri var. Dolayısıyla tüm dünyadaki mazlumların haklarını savunan bir lidere sahibiz ve ona sahip çıkalım. Ben bir kez daha hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Allah Ramazan Ayı’nı tamamlamayı Ramazan Bayramı’nı göstermeyi nasip etsin. Ramazan Bayramı’nda hepinizi halk bayramlaşmamız için 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanına bekliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler