Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası Belediyesi'nin mahallelerde sürdürdüğü geleneksel iftar sofralarının dünkü durağı Tavşancıl Mahallesi oldu.

        Dilovası Belediyesi'nin mahallelerde gerçekleştirdiği iftar yemekleri devam ediyor. Tavşancıl Mahallesi meydanında düzenlenen iftar yemeğine Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başkan yardımcıları Edip Bingöl, Muhiyettin Gültekin ve Fazıl Polat, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, AK Parti Dilovası İlçe yöniticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, iftar saati öncesi tek tek masaları gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, Ramazanlarını tebrik etti. İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı sofranın etrafında iftar açmak nasip oldu. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim. İnşallah bu ramazan ayında yapılan dualar ile Müslüman coğrafyasında akan kanlar son bulur” dedi.

        "Kurulan iftar sofralarının birlik ve beraberlik ortamı olduğunu söyleyen Başkan Toltar, “Bu sofra etrafında birlik ve beraberliğimiz güçleniyor, komşuluk ilişkilerimiz artıyor. Ne kadar şükretsek az. Bugün bu durumda olmamızda, bu hizmetleri yapabilmemizde Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleri var. Ülke olarak birlik ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yarınlarımıza daha güçlü girmek ve birliğimize kastedenlere cevap vermek için 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde bir kez daha destek vermenizi bekliyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler