Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahalle incelemeleri kapsamında bir günde iki mahalleyi ziyaret ederek eksikleri ve çalışmaları yerinde gördü.

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan mahalle inceleme gezilerine devam ediyor. Doğan, bir günde iki mahalleyi birden gezerek adım atmadık cadde sokak bırakmadı. Başkan Doğan’ın ilk durağı Zabıtan Mahallesi oldu. Sabah erken saatlerde Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleriyle birlikte Zabıtan Mahallesi’ne giden Başkan Doğan’a muhtar İsmail Candan da eşlik etti. Zabıtan’da cadde ve sokakları tek tek dolaşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bölgede görev yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli sohbet etti.

        Başkan Doğan, Zabıtan Mahallesi’ndeki incelemelerinin ardından Topçular Mahallesi’ne geçti. Burada da muhtar Nazhanım Yazar’ın eşlik ettiği Başkan Doğan, vatandaşlarla sohbet edip esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Topçular’da da cadde ve sokakları tek tek gezerek eksikleri yerinde gören Doğan, mahalle inceleme gezileriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bütün çabamız daha yaşanabilir bir İzmit, Kocaeli ve Türkiye içindir. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Hem şehrimiz hem de ülkemiz dünden daha iyi ve yarın daha da iyi olacak. Bizler, Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinde helali haramı bilerek çalışıyor, milletin kuruşunu ziyan etmeden yine millet için harcıyoruz. Vatandaşımız bizlere güvenip bu makamlara getiriyorsa bizde onların güvenlerini boşa çıkamamak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler