Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatil için Türkiye'ye gelen gurbetçiler, Derince Limanı'nda kurulan sandıkta Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy kullanmaya başladı.

        24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde yurt dışında yaşayan vatandaşlar için sabah 08.00’den itibaren gümrüklerde oy kullanma işlemleri başladı. Kocaeli’deki gurbetçiler de, Derince Liman İşletmeleri girişinde kurulan sandıkta oylarını kullanmaya başladı. Sabah saatlerinde liman girişindeki sandığa gelerek oylarını kullanan vatandaşlar, attıkları oyların ve yapılacak seçimin hayırlı olması temennisinde bulundular.

        30 yıldır Almanya’da yaşadığını ve oy kullandıktan sonra memleketi Trabzon’a gideceğini söyleyen Şenol Usta, “Her şey ortada tabii, bilinçli olmamız lazım. Dışarıdaki oyunları görmemiz lazım, ki görüyoruz da. Kritik bir dönemden geçiyoruz. Dışarıdan biz daha iyi görüyoruz. Allah sonumuzu hayırlı eylesin. Her şeyden önce birlik olmamız lazım. Ben burada geldim yalnız kullandım, çoluk çocuğuma da tembih ettim, gidecekler onlar da Hamburg’da oy kullanacaklar” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler