Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli kadınlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir, ilçe yöneticileri, AK Parti mahalle başkanları ve KARMEK hocaları ile motivasyon toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Üzülmez “Kartepe’de kadın olmanın ne kadar farklı olduğunu gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Kadınlarımızın mutlu olduğu her yer mutludur” dedi.

        Kartepe’de kadın olanın farkının yapılan çalışmalarla arttığını dile getiren Başkan Üzülmez, “Kartepe’de verilen hizmetlerimizden 10 binin üzerinde kadın faydalanmıştır. Sağlıktan, eğitimlere, girişimcilik kurslarından, kültür gezilerine kadar birçok alanda hizmet verilmektedir. Bütün bu hizmetleri güçlü istikrarlı merkezi hükümetimiz sayesinde yapıyoruz. Kadınlarımız AK Parti iktidarı ile çok önemli kazanımlar elde etmişlerdir. Tarihte destanlaşan zaferlerimizde kadınlarımızın payı büyüktür. Eskiden olduğu gibi günümüzde de Türk kadını vatanını, milletini, bayrağını en çok seven, en iyi şekilde sahip çıkandır. 24 Haziran seçimlerinde de sizlere güvenimiz, inancımız tamdır. Sizler toplumun sevgi bahçesisiniz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler