Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’de FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma iddiası ile yapılan operasyonlarda 23’ü muvazzaf 2’si ihraç toplam 25 asker gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçu ile ilgili operasyon başlatıldı. Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 31 Mayıs1 Haziran tarihlerinde yapılan operasyonlarda 23’ü muvazzaf, 2’si ihraç toplam 25 asker gözaltına alındı. Emniyetteki sorguların ardından şahıslar 612 Haziran tarihlerinde mahkemeye çıkarıldı. Şüphelilerden 4’ü tutuklanırken, 19 şahıs ile adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 2 şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler