Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, seçim çalışmaları kapsamında Hacı Osman Mahallesi’nde esnafa broşür dağıtarak destek istedi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hacı Osman Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşlara da bilgiler aktardı. Hacı Osman Mahallesi’ndeki çalışmalara AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri katıldı. Ziyaretler sırasında konuşan Başkan Baran, "Geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürüyoruz. İnançlıyız çünkü büyük Türkiye yürüyüşünde Körfez gibi Türkiye de bizimle beraber” dedi.

        "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraber Türkiye'nin aydınlık yarınları için milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullanan Başkan İsmail Baran, “Hacı Osman Mahallemiz bizim her zaman yanımızda oldu. Bundan sonra da desteğini gösterecektir. Vatandaşlarımız Türkiye’de istikrar istiyor. İstikrar için, istikbal için 24 Haziran’da sandığa gidecekler ve oylarını kullanacaklar” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler