Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçeye taşınan vatandaşları ziyaret ederek, “Hoş geldin komşum” diyor.

        İlçe statüsünü kazandıktan sonra nüfusunda büyük bir artış yaşanan Başiskele’de, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçeye taşınan vatandaşlarına “Hoş Geldin Komşum” projesi kapsamında hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor. İlçenin yeni vatandaşları ile tanışan Başkan Ayaz, komşularının talep, öneri ve isteklerini dinleyip anında çözüm üretiyor.

        Başkan Ayaz, proje kapsamında son olarak Damlar Mahallesi’nde Fatma Serim'e ve Yeşilyurt Mahallesi’nde Orka Life Sitesi’nde oturan komşularına misafir oldu, onların istek ve önerilerini dinledi, yapılacak olan projeleri anlattı. Sıcak ve samimi ortamda geçen sohbetler sonucu komşularının büyük övgüsünü kazanan Başkan Ayaz, göreve ilk geldiği günden bu zamana kadar hasta ve yaşlı ziyaretlerini de aksatmadan sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler