Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin lise öğrencileri için ücretsiz eğitim verdiği Akademi Lise’de yaz okulu başlıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’de “2018 Yaz Okulu” dönemi başlıyor. Gençler, özellikle üniversiteye hazırlığın yanında, okula hazırlık ve sosyal eğitim programı adı altında gerçekleştirilecek olan Akademi Lise Yaz Okulu’nda, birbirinden farklı etkinliklere katılacak. Yaz Okulu; İzmit, Karamürsel, Gölcük, Derince ve Gebze Akademi Liselerinde gerçekleştirilecek.

        2018 Akademi Lise Yaz Okulu’nda gençler için spor faaliyetlerinden, sanat atölyesine, üniversite ve kültür gezilerinden, müzik eğitimine ve seminerlere kadar birçok önemli etkinlik gerçekleştirilecek. Spor faaliyetleri kapsamında; futbol ve okçuluk branşlarında turnuvalar, doğa yürüyüşleri, fitness ve bisiklet turları düzenlenecek. Ayrıca yüzme ve okçuluk branşında faaliyetler yapılacak. Sanat Atölyesi’nde ise gençlere hat, tezhip ve ebru gibi Türk süsleme sanatlarını tanıtacak. Yine bu dönemde üniversite kapısına gelen gençler için üniversite tanıtım gezileri düzenlenecek. Ayrıca şehir içi ve dışına çeşitli kültür gezileri gerçekleştirilecek. Ney ve gitar gibi enstrümanlar müzik eğitimlerinin içinde yer alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler