Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ‘Hoş Geldin Komşum’ projesi kapsamında komşularıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

        Kentlilik ve komşuluk bağları bilinci içerisinde birlik ve beraberlik ilişkilerinin daha da güçlenmesini hedefleyen Başkan Ayaz, vatandaşlarla bir araya gelerek Başiskeleli komşularının istek ve taleplerini kendilerinden dinliyor, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatıyor. “Hoş Geldin Komşum” ziyaretlerin birini Fatih Mahallesi’nde yaşayan komşularının daveti üzerine gerçekleştiren Başkan Hüseyin Ayaz, daha sonra Altınkent Mahallesi'nde ikamet eden Aysu İncesu ve Merve Kıyga’nın evlerini ziyaret ederek komşularıyla sıcak ve samimi ortamda sohbet etme imkanı buldu.

        Başkan Ayaz, yaptığı açıklamada, “Yaptığımız çalışmaları 7 Yıldızlı Kentimize yakışır bir şekilde sürdürüyoruz. Halkımıza hizmet etme noktasında zamanla yarışarak, gücümüzü maksimum seviyede kullanıp, sizlerin memnuniyetini kazanmak için gayret gösteriyoruz, aşk ile çalışıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler