Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Konya AK Parti milletvekili aday listesi! AK Parti'nin milletvekili adayları

        27. Dönem Genel Seçim milletvekili adayları belli oldu. 24 Haziran 2018, Pazar günü yapılacak seçimlerdeKonya AK Partimilletvekili adayları açıklandı. İşte AKP'nin Konya Milletvekili listesi...

        Konya Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili adayları

        S. NO ADI SOYADI ÖĞRENİM MESLEĞİ
        1 AHMET SORGUN YÜKSEK AVUKAT
        2 TAHİR AKYÜREK YÜKSEK AVUKAT
        3 ORHAN ERDEM YÜKSEK MALİ MÜŞAVİR
        4 LEYLA ŞAHİN USTA YÜKSEK DOKTOR
        5 ZİYA ALTUNYALDIZ YÜKSEK SERBEST/ÖZEL
        6 HACI AHMET ÖZDEMİR YÜKSEK SERBEST/ÖZEL
        7 GÜLAY SAMANCI YÜKSEK AVUKAT
        8 ABDULLAH AĞRALI YÜKSEK DOKTOR
        9 SELMAN ÖZBOYACI YÜKSEK MÜHENDİS / MİMAR
        10 HALİL ETYEMEZ YÜKSEK EĞİTMEN
        11 ALİ SÜRÜCÜ YÜKSEK YÖNETİCİ - ÖZEL SEKTÖR
        12 MEHMET AKİF YILMAZ YÜKSEK SERBEST/ÖZEL
        13 ZERRİN ÖZEL YÜKSEK YÖNETİCİ - ÖZEL SEKTÖR
        14 OSMAN SEÇGİN YÜKSEK SERBEST/ÖZEL
        15 MUHAMMED ZEREN ORTA YÖNETİCİ - ÖZEL SEKTÖR

        HASAN ANGI VE ABDULLAH AĞRALI'DAN ESNAF ZİYARETLERİ

        AKPartiKonyaİl Başkanı Hasan Angı ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri kapsamında esnafı ziyaret ederek destek istedi.

        24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine hızla devam edenKonyaAKPartiİl Teşkilatı seçim çalışmalarını esnaf ziyareti ile sürdürdü.AKPartiKonyaİl Başkanı Hasan Angı ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, Fatih Işıklar mahallesindeki esnafla bir araya geldi. Esnafın Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Angı ve Milletvekili Adayı Ağralı seçimlerde destek istedi.

        REKLAM

        "KONYA AK PARTİ HÜKÜMETİ DÖNEMİNDE SAĞLIKTA BİR ÜST OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR"

        Esnaf ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, "Bugün yine seçim çalışmalarımıza SKM’den başladık. Selçuklu ilçemizdeyiz, il teşkilatımızla, ilçe teşkilatımızla beraber. ÖncelikleKonyavaliliğindeKonyamız adına çok önemli gördüğümüz bir projenin protokolünü imzaladık. Bölge kan merkezi kurulacakKonya’ya.KonyaAKPartihükumeti döneminde sağlık bir üst olma yolunda hızla ilerliyor. Bunu lojistik açıdan destekleyecek kan merkezinin protokolünü imzaladık. Burada Kızılay’ın topladığı kanlar Ankara’ya gönderiliyordu, oradan işlenip tekrar Ankara’ya gönderiliyordu. Şimdi bu olmayacak. Bu kanlar burada işlenecek ve bölge illere hizmet edecek şekildeKonyaaçısından önemli bir proje. Daha sonra teşkilat mensuplarımızla esnaf ziyaretlerimize başladık. Fatih ışıklar mahallesindeyiz. Seçimin nabzını iyi görüyoruz. Gerçekten vatandaşlarımız ciddi bir destek veriyorlar.KonyaAKParti’ye her zaman en güçlü desteği verdi. Bunu görmekten de son derece memnunuz. Zaman zaman bazı sitemler, talepler oldu. Ama vatandaşlarımız şunun farkında ‘evet bazı sıkıntılar var. Büyük sıkıntıları geçmişteAKPartiçözdü. Bu sıkıntıları da çözecek olan tekpartiAKParti. Bugün Türkiye'nin geleceği ile ilgili projesi olanpartiAKParti. Türkiye'nin sorunlarını çözmeye yönelik ciddi yaklaşımları gerçekçi yaklaşımları olanpartiAKParti. Bunu görmekten de son derece memnunuz.Konyalı hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ