Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim 2017/9 KPSS tercih sonuçları açıklandı! (ÖSYM KPSS)

        Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen 2017/9 KPSS Spor Genel Müdürlüğünün Mühendis ve Tekniker Ünvanlı Kadrolarına Yerleştirme işlemi için heyecanla beklenen sonuçlar açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda, tercihsonuçlarının erişime açıldığı belirtildi. Peki KPSS yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

        KPSS 2017/9 YERLEŞTİRME SONUÇLARI

        Kamu Personeli Seçme Sınavı Spor Genel Müdürlüğünün Mühendis ve Tekniker unvanlı kadrolarına yerleştirme işlemleri, ÖSYM tarafından tamamlandı ve yerleştirme sonuçları erişime açıldı.

        REKLAM

        KPSS yerleştirme sonuçlarını görüntülemek isteyen adayların ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi'ne giriş yapmaları veya ÖSYM'nin Sonuç Açıklama Sistemi'nden T.C. Kimlik Numarası ve Aday Şifresi ile sorgulama yapmaları gerekmektedir.

        ÖSYM SONUÇ AÇIKLAMA EKRANI

        ÖSYM tarafından yapılan yazılı açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verildi;

        "KPSS 2017/9 Spor Genel Müdürlüğünün Mühendis ve Tekniker unvanlı kadrolarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile 27 Aralık 2017 tarihinde saat 11:35’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden erişebilir."

        YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN SAYISAL BİLGİLER

        Yerleştirme Türü Tercih Yapan Aday Sayısı Kontenjan Sayısı Yerleşen Aday Sayısı Boş Kalan Kontenjan Sayısı
        Lisans 2.147 34 34
        Önlisans 1.109 26 26
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ