Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Adana'dan son dakika haberi: Küçük kıza taciz mahalleyi ayağa kaldırdı!

        Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'ndeki bir düğünde ismi belirtilmeyen 5 yaşındaki kız çocuğunun kaybolması üzerine yakınları küçük çocuğu aramaya başladı.

        YARI ÇIPLAK YAKALANDI

        AA'nın haberine göre; çocuk daha sonra Sedat K'nin (20) yanında bulunurken, vatandaşlar çocuğa cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettikleri şüpheliyi darbetti. Linç edilmemek için kaçan şüpheli, polis tarafından yarı çıplak halde yakalandı.

        Bu sırada mahalle sakinlerinin zanlının babasının evine zarar vermemesi için de olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Üzerine çarşaf örtülerek Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı buradaki işlemlerinin ardından Köprübaşı Polis Merkezine götürüldü.

        REKLAM

        TEK KİŞİLİK HÜCREYE KONULDU

        Küçük kızın ailesinin aynı sokakta oturan komşusu olduğu ortaya çıkan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandıktan sonra Adana Kürkçüler Cezaevi'ne konuldu.

        Sedat K.'nin diğer mahkumlar tarafından linç edilmemesi ve intihar etmemesi için tek kişilik hücreye konulduğu öğrenildi. Zanlının ayrıca hücrede 24 saat güvenlik kameraları tarafından izlendiği ve sürekli gözetim altında tutulduğu bildirildi.

        EVİNİ TAŞLADILAR

        Zanlının bulunduğu sokakta polis ekipleri 24 saat nöbet tutmaya başladı. Akşam eve gelen çocuğun yakınları ve mahalleli evi ateşe vermeye çalıştı. Zanlının karısı ve çocuğu da polis tarafından evden uzaklaştırıldı. Bugün sabah ise yaşanan bu olaya dayanamayan kadınlar eve taşlarla saldırdı. Polis saldırgan kadınları zor ikna etti. Atılan taşlarla evin camları kırıldı. Polis güçlükle sakinleştirdiği kadınları evden uzaklaştırdı.

        DHA'nın haberine göre, ailecek psikolojilerinin bozulduğunu söyleyen küçük kızın teyzesi Semiha Ö., "Yatak odasında, çıplak halde görünce, başına ekmek tahtasıyla vurduk. Kızımız, ameliyattan çıktı. Tek isteğimiz, bu cani idam edilsin" dedi. Anne Türkan Ç. ise olayın ardından psikolojik tedaviye alındı.

        'YAPTIĞIMDAN PİŞMANIM'

        Öte yandan ayakkabı boyacılığı ve hurdacılık yapan Sedat K., polise verdiği ifadesinde, "Ben davetli olmadığım halde düğüne gittim. Bu sırada alkollüydüm. Odada bizden başka kimse yoktu. Olayı gerçekleştirdim. Kız, olay sırasında ağlıyordu. Bu sırada başkaları, odaya girdi ve beni dışarı çıkarıp, karakola götürdüler. Yaptığımdan pişmanım" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ