Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Vahap Munyar kime 'itin olayım' dedi?

        Vahap Munyar'ın yazısı;

        İtin olayım Osman Abi

        DÜNYA Gazetesi Genel Yönetmeni Osman Saffet Arolat’la İstanbul’daki çeşitli toplantılarda, Anadolu’nun Van’dan Muş’a, Elazığ’dan Malatya’ya, Edirne’ye kadar değişik noktalarında, zaman zaman da yurtdışı seyahatlerde omuz omuza çalışırız...

        Osman Abi, oluşturduğu konferans ekibiyle Anadolu’yu karış karış dolaşır. Anadolu’da onu tanımayan işletme sahibi, yöneticisi yok gibidir. Birlikte gittiğimiz seyahatlerde de, fotoğraf makinesini, not defterini elinden düşürmez. Bir çok genç gazeteciye taş çıkartır...

        Osman Abi’nin şekeri biraz yüksektir... Birlikte olduğumuz yemeklerde müdahale ederim, Aman tatlıdan uzak dur derim. O, çok sevdiği köpeklerine güvenir: Biliyorsun üç tane köpeğimiz var. Onlarla birlikte yürüyüş yapıp, yediklerimi yakıyorum.

        İstanbul dışına birlikte çıktığımızda akşamları köpeklerle yaptığı yürüyüşten esinlenerek, Îtin olayım Osman Abi diye tanımladığım yürüyüşlerimizi aksatmayız.

        Anlaşılan o yürüyüşler de yeterli olmadı, Osman Abi geçen gün Gaziantep’e uçarken hastanelik oldu, şimdi İstanbul’da tedavi görüyor.

        Hadi Osman Abi, İtin olayım yürüyüşü için seni bekliyoruz...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ