Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erdoğan'a torun müjdesi!

        Başbakan Erdoğan'ın kızı Esra'nın 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.Erdoğan, Daha dede olmadım, 3 ay sonra inşallah diye konuştu

        Üç çocuğunu evlendiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ilk kez dede oluyor. Erdoğan'ın geçen ay ABD'den dönen kızı Esra'nın hamile olduğu öğrenildi. Erdoğan, AKP Gençlik Kolları'nın önceki akşam katıldığı iftar yemeğinde 3 ay sonra dede olacağını açıkladı.

        İftarda çocuklara oyuncak veren Erdoğan'a bir vatandaş, Dedeye teşekkür et dedi. Kendisine dede diye hitap edilmesini düzelten Erdoğan, Daha dede olmadım. Üç ay sonra inşallah ifadesini kullandı. Böylece Esra Albayrak'ın 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

        Doktoraya devam edecek

        ABD'de Indianapolis Üniversitesi'nde sosyoloji eğitimi alan Esra Albayrak, doktora yapıyordu. Esra Albayrak'ın doktora eğitimini internet üzerinden yapacağı, ancak tez ve sınav çalışmaları için 6 ayda bir kısa süreliğine ABD'ye gideceği belirtildi. ABD'de Çalık Holding'de çalışan Berat Albayrak'ın da Türkiye'de de aynı holdingde çalışmaya devam edeceği ifade edildi.

        ABDULLAH KARAKUŞ/MİLLİYET

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ