Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Roberto Carlos: Fener'e gelmediğime pişmanım - Futbol Haberleri

        Real Madrid’in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos düzenlediği basın toplantısında, F.Bahçe ve Chelsea’ye gitmemesi için kulübünün kendisine önerdiği sözleşme yenileme sözünü henüz tutmadığını ve çok pişman olduğunu söyledi.

        Real Madrid Başkanı Ramon Calderon ile Sportif Direktör Pedja Mijatoviç in kendisine bir yıl daha Madrid takımında kalması için sözleşme teklif ettiğini hatırlatan Roberto Carlos, Benden istenilenleri yerine getirdim. Ne Fenerbahçe’ye ne de Chelsea’ye gitmedim. Şimdi ise Real Madrid yönetiminin bana verdiği sözün arkasında olmasını isterim dedi. Roberto Carlos, Mademki bu olmayacaktı öyle ise gitmeme neden engel oldular diyerek de İspanyol takımını, gazeteciler önünde suçladı.

        Bu arada İspanya’da yayınlanan Sport ve El Mundo Deportivo Gazeteleri de Roberto Carlos’un

        Fenerbahçe’nin teklifine kabul etmediğinden dolayı pişmanlık duyduğunu yazdılar. Real Madrid’in Roberto’ya Fenerbahçe’nin önerdiği şartlardan daha iyisini sunarak bu futbolcuyu takımda tuttuğunu vurgulayan gazeteler Brezilyalı milli futbolcunun kulüpte zor anlar yaşadığını, bu durumun devam etmesi halinde ise devre arasında sarı-lacivertli takıma gelmesinin tekrar gündeme gelebileceğine dikkat çektiler.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ