• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Avustralya'da milyonda bir ihtimal gerçekleşti ve beyaz Alman baba ile siyahi Jamaikalı annenin biri beyaz diğeri siyah ikizleri oldu. İkizlerin 5 yaşında sarı saçlı, mavi gözlü bir ablaları var.

Avustralya'da, beyaz Alman babayla siyahi annenin ikiz kızlarından birisinin ten rengi siyah, diğerininki ise beyaz.

Fotoğrafta gördüğünüz sevimli bebekler bir reklam ajansının çekimleri için bir araya gelmedi. Onlar ikiz!.. Ten renklerindeki farklılığa bakıp da, Olmaz öyle şey demeyin. Avustralya'da yaşayan Jamaika kökenli siyahi anne ile Alman babanın çocuğu olarak dünyaya gelen 5 aylık ikiz kız bebekleri görenleri şaşkınlığa uğratıyor.

Karışmış olmasın?
Uzmanlar ise, ikiz doğumlarında böylesi bir durumun ortaya çıkma ihtimalinin milyonda bir olduğunu söylüyor. Natascha Knight (35) ve baba Michael Singerl'in (34) 5 yaşında bir kızları daha bulunuyor. İkizlerin ablası Taylah ise sarı saçlı ve mavi gözlü. Anne Knight, Doğdukları zaman gözlerimize inanamadık. Biri bana ikizlerden birini hastanede karıştırmış olup olmayacaklarını dahi sordu. Ancak böyle bir durum yok. İkisi de benim kızım. Ve ikisi de çok güzel derken, baba Singerl ise, Doğum öncesi eşimle çocukların farklı renklerde doğması üzerine espriler yapıyorduk. Şakalarımız gerçeğe dönüştü dedi. Genetik uzmanları genelde yumurtaların bir ten rengini içeren genlerden oluştuğunu söylüyor. Ancak bu çok nadir rastlanan durum, 2 yumurtanın farkı pigmentasyonundan ortaya çıkıyor.

 

HÜRRİYET

BAKMADAN GEÇME