Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şimdi sıra Zico ve Tigana'da - Futbol Haberleri

        G.Saray Başkan Yardımcısı, Biz hocamızın arkasındayız. Gerets 1 haftaya kadar gider diyenler, bir anda ortadan kayboldu. Şimdi de Tigana ile Zico’yu idam etmeye çalışıyorlar diye konuştu.

        BEŞİKTAŞ galibiyeti Galatasaray’ın üzerindeki kara bulutları dağıttı. Yönetim ve teknik ekip rahat bir nefes aldı. Özellikle ’Gerets gitti gidiyor’, Gerets-yönetim arasında kara kedi’ gibi dedikoduların da doğru olmadığı derbi sonrası açıkça ortaya çıktı.

        Sezon başından bu yana Erik Gerets’e sahip çıkan Adnan Polat, son haftalarda sık sık Belçikalı teknik adamın gideceğini söyleyenlere seslendi: Erik Gerets’i gönderenler şimdi nerede? Bu galibiyetten sonra sesleri çıkmıyor. Biz sonuna kadar hocamızın arkasında olduğumuzu söyledik ve haklı çıktığımızı herkes gördü. Ona çok güveniyoruz. Gerets 1 haftaya kadar gidiyor diyenler, bir anda ortadan kayboldu. Şimdi de Tigana ile Zico’yu idam etmeye çalışıyorlar.

        Polat, derbide Arda-Cihan değişikliği ile taraftarın teknik direktör Gerets’i ıslıklaması konusunda ise şöyle konuştu:

        Arda’nın maç öncesinde hafif sakatlığı vardı. Zaten ikinci yarıda Arda kendi oyundan çıkmak istedi. Taraftarımız bunu bilmediği için yanlış yaptı. Beşiktaş maçı bizim için çok önemliydi. Kazandık ve yükselişe geçtik.

        F.Bahçe ve Beşiktaş’ın flaş transferlerine de değinen başkan yardımcısı, Rakiplerimiz transfere 10 milyonlarca dolar harcadı. Ama biz cebimizden beş kuruş çıkmadan transfer dönemini kapattık. Herkes bizi yıldız transfer yapmadık diye 4 ay boyunca eleştirdi. Ancak biz kendi yıldızlarımızı içimizden çıkarıyoruz. İşte bunun ilk ispatı Arda. Bunun gerisi de gelecektir. Galatasaray’ın alt yapısı bir cevher. Buradan en az 6 oyuncu A takıma yükselecek. Yani Galatasaray Kulübü’nün geleceği emin ellerde diye konuştu.

        Trabzonspor maçının çok zor geçeceğini dile getiren Polat, Bu hafta bizim için iyi geçti. Fenerbahçe ve Trabzon’un puan kaybetmesi bizi oldukça karlı çıkardı. Ama bu hafta rakibimiz maça hırslı çıkacak. Çünkü evinde Konya’ya puan kaybetmesi onları hırslandırdı. O yüzden Karadeniz’de 90 dakika çok zor geçecek. Ama şunu iddia ediyorum ki; eğer Trabzonspor’u yenersek Liverpool’dan da mutlu döneceğiz. Ben İngiltere’den puan alacağımıza inanıyorum dedi.

        Sarı kırmızılı yönetici derbi sonrası konuşmamasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: Maçın stresiyle konuşmak istemedim. Yoksa bir sebep yok. Söylediklerimiz bazen çarpıtılıyor. Polat, Beşiktaşlılar’ın hakem Cüneyt Çakır’ı topa tutması ile ilgili olarak da, Bana göre hakem maçın neticesini etkilemedi dedi.

        HÜRRİYET

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ