Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe Vigo'ya gitti - Futbol Haberleri

        Sarı-lacivertliler, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Vigo'ya hareket etti.

        Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir'in başkanlık yaptığı kafilede, bazı yöneticiler ve kulüp yetkilileri yer aldı.

        Teknik direktör Zico, Celta Vigo maçı için, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Rüştü, Ümit, Selçuk ve Kerim dışındaki bütün futbolcuları kadroya dahil ederken, kafile 20 futbolcudan oluştu.

        Sarı-lacivertliler, yarınki mücadelenin hazırlıklarını, bu akşam maçın oynanacağı statta yapacağı son çalışmayla tamamlayacak.

        ÖZDEMİR: “HEDEFİMİZ PUAN VEYA PUANLAR ALMAK”

        Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, zorlu İspanya deplasmanında puan veya puanlar almayı hedeflediklerini söyledi.

        Yolculuk öncesi havalimanında basın mensuplarına yarınki maçı değerlendiren Özdemir, Celta Vigo ile grubun iddialı maçlarından birisini oynayacaklarını kaydederek, “Bizim için önemli bir deplasman maçı. Her iki takım da gruptan çıkmak istiyor. İlk deplasman maçımızda Newcastle karşısında puan alamadık ama hedefimiz buradan puan veya puanlarla dönmek olacaktır. Eğer puan veya puanlarla dönme şansını yakalayabilirsek gruptan çıkma şansımızı çok artırırız” şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ