Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Kezman: Türkiye futbol delisi - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe'nin sezon başından bu yana en iyi dönemini yaşadığını kaydeden Kezman, “Formumuz Vigo maçı öncesi bizi rahatlatıyor. 3 puan kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

        Fenerbahçe'de çok mutluyum çünkü gol atıyorum. Önemli olan da bu” şeklinde konuşan Sırp futbolcu, İspanya'nın Athletico Madrid takımında oynadığı dönemde 2 sakatlık ve bir ameliyat geçirmesinden dolayı şanssız bir süreç geçirdiğini kaydetti.

        Celta Vigo'nun yarınki maçta sadece kazanmak için çıkıp saldıracağını belirten sarı-lacivertli futbolcu, “Biz de fırsatları değerlendirip gol arayacağız. Gerçekten Türk taraftarları çok etkileyici. Evimizdeki maçlar bir gösteri havasında geçiyor. Deplasmanda, Avrupa'da oynadığımız maçlarda da seyircilerimiz hep yanımızda. Bu da bize büyük destek veriyor” değerlendirmesini yaptı.

        Kezman ayrıca, Athletico Madrid'ten ayrıldıktan sonra ilk kez bir İspanyol takımına karşı forma giyecek olmasına ilişkin soruya da “İspanyol futbolunun seviyorum. Öç almak için sahaya çıkmayacağım” cevabını verdi.

        MAÇ ÖNCESİ MAKSİMUM GÜVENLİK

        Öte yandan, Vigo kentinin yerel gazeteleri bugün verdikleri haberlerde, maç öncesi güvenlik önlemlerinin maksimum düzeyde olduğunu yazdı.

        Atlantico gazetesi, 360'a yakın güvenlikçinin maç için görev yapacağını, Avrupa'da yaşayan Türklerden 2 bin kadarının Vigo'ya gelme olasılığının bulunduğunu iddia etti. Ancak, İspanya'da çok az sayıda Türk'ün bulunması ve Vigo kentinin Avrupa'da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Fransa ve Almanya gibi ülkelere çok uzak olmasından dolayı, İspanyol basının sözünü ettiği kadar Türk taraftar beklenmiyor.

        Atlantico gazetesi ayrıca, Papa'nın Türkiye ziyaretiyle bağlantılı olarak Vigo'ya gelecek Türk taraftarlarının gösteri düzenlemeleri üzerine polemik olduğunu bile iddia etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ