Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Suna Kıraç'tan büyük fedakârlık

        Suna Hanım, G.Saray Lisesi'nden mezuniyetinin 50'nci yılı nedeniyle madalya ve berat aldığı törende, eşi İnan Kıraç'ı yalnız bırakmak istemedi. Doktor ve hemşiresiyle salona girerken ayakta alkışla karşılandı.

        Duygulu anlar yaşandı

        Törende tam 1.5 saat kalan Suna Kıraç'ın bu fedakârlığını eşi İnan Kıraç şu sözlerle değerlendirdi: "Suna törene gelmek istedi. Çok duygulu anlar yaşandı. G.Saray Suna'yı bağrına bastı. Çok güzel bir gün geçirdi."

        Hawkıng'in hastalığı

        Vehbi Koç'un küçük kızı Suna Kıraç, yıllardır Stephen Hawking'in hastalığı ALS ile savaşıyor. Kaslarını kullanamayan Kıraç, sadece gözleriyle haberleşiyor ve özel davetler dışında kamuoyu önüne çıkmıyor.

        Suna Kıraç salona girince bir anda alkış tufanı koptu. Galatasaray Lisesi mezunları Kıraç'ı ayakta alkışladı. Suna Kıraç ise duygularını gözleriyle ifade ediyordu...

        Suna Kıraç'tan eşi İnan Kıraç'a en güzel hediye!

        İnan Kıraç, diziyi hazırlarken konuştuğumuz sırada boşuna, 'Suna artık çok şeffaflaştı' dememiş. Suna Kıraç, eşinin inanılmaz azmi sayesinde artık birçok güzel olaya eşlik ediyor. Öyle ki dün Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen törende mezuniyetinin 50'nci yılında madalya ve berat alan İnan Kıraç'ı eşi Suna Kıraç yalnız bırakmadı. Suna Kıraç'ın salona girerken ayakta alkışlandığı Galatasaray Lisesi'nde duygulu anlar yaşandı. Rahatsızlandığından bu yana sadece doğum günü gibi özel günlerde ailesi ve dostlarının karşısına çıkan Suna Kıraç, ilk kez daha kalabalık bir topluluğun içine girdi ve basın da ilk kez bu özel günden fotoğraflar çekti. Dün telefon açtığım İnan Kıraç, "Suna törene gelmek istedi. Çok duygulu anlar yaşandı. Galatasaray Suna'yı bağrına bastı. Güzel bir gün geçirdi" diyerek duygularını dile getirdi.

        GÜNGÖR KARAKUŞ-SABAH

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ