Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İşte Haberturk İddaa tahminleri - Futbol Haberleri

        Salı-Perşembe maçlarında herkese bol şanslar..

        ertani71@hotmail.com

        113 – BOURNEMOUTH – N.FOREST ( 2 )

        Brian Clough’lı günlerini arayan Nottingham Forest, bu sezon oldukça iddialı. Önce Division 1’den kurtulmayı planlıyorlar. Şu anda da lider konumdular. Geçtiğimiz sezonun aksine bu sezon deplasmanda başarılar, şu ana kadar hiçbir deplasman maçından eli boş dönmediler. Bournemouth ise son 12 maçında galibiyet alamayınca ligin orta-alt sıralarında kendine yer bulabildi. Her iki takımda hafta sonunda kupa maçı oynadı, yani bu maça N.Forest 2 günlük, Bornemouth da 3 günlük bir dinlenme imkanı bularak çıkacak. Dinlenme sürelerine bakınca, üstelik de deplasmana çıkacak olan N.Forest biraz dezavantajlı görünüyor. Ama yine de biri hariç tüm deplasmanlarda gol bulan konuk takımı biraz daha şanslı görüyorum. Bu handikapı göz ardı edebilecekler için oynanabilir.

        161 – TOTTENHAM – MIDDLESBROUGH ( 1 )

        Tottenham, bu sezon Premier Lig’de anlam veremediğim bir sezon geçiriyor. İç sahada içlerinde Chelsea, Portsmouth gibi takımların da bulunduğu son 4 maçını kazandı. Ancak geçmiş yıllardaki deplasman performansından uzak olunca ve dışarıdan hiç galibiyet getirimeyince orta sıra takımı oldular. Ledley King, Malbranque, Berbatov, Defoe, Keane, Jenas gibi oyuncuları ile çok daha iyi yerlerde olmalıydılar. M’boro ise Chelsea’yı yenme başarısı gösteren bir diğer takımdı. Ancak, rakipleri gibi onların da yüzü deplasmanda gülmedi bu sezon. Onlar da bir çıkış bulup üst sıralara tırmanmak istiyorlar. Doğrusu kadroları da bu potansiyele sahip. Bu zorlu maçta, son Arsenal maçının izlerini unutturmak isteyecek olan Tottenham’ı bir adım önde düşünüyorum.

        235 – AC MILAN – LILLE ( 02 )

        Bence Şampiyonlar ligi maçlarının bulunduğu programda, Olympiakos-S.Donetsk maçı ile birlikte en zor maçlardan biri de bu. H Grubu’nda AC Milan gruptan çıktı, AEK en kötü ihtimalle UEFA’ya devam edecek. Ancak elenmiş bir takım mevcut değil. Anderlecht UEFA peşinde koşacak, Lille de AEK’yı saf dışı bırakmaya çalışacak. Durumlar oldukça karışık. Anderlecht’in AEK’yı yenmesi halinde, Lille’e bir puan yetecek, beraberlik halinde ise Milan’ı deplasmanda devirmeleri gerekecek. Lille kaybederse, Avrupa defterini kapama ihtimali bile var. Çok bilinmeyenli bir denklem kısacası. Geçtiğimiz maçta AEK’ya yenilen Milan, bu gruptaki hesapları karıştırmış oldu. Senegalli Keita ve Nijeryalı Odemwingie gibi hızlı adamları ile gol arayacak olan Lille, Avrupa macerasına öyle ya da böyle devam etmek istiyorsa, bu zorlu maçtan en az bir puan çıkarmalı. 0 veya 2 çifte şans düşünülebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ