Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sınıfta 'Ahlaksız teklif' şoku

        AA muhabirinin edindiği bilgilere göre, Güzelyalı Mahallesi’ndeki Nigahi Soykan İlköğretim Okulu 5-B sınıfından bir erkek öğrenci, 5-F sınıfında öğrenim gören bir kız öğrenciye, başrollerini Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’in paylaştığı "Binbir Gece" adlı dizinin bir sahnesinde geçen "300 bin dolara bir gece" şeklinde ifadeler kullandı. Öğrencisinin sözlerini duyan ve "şoka uğradığını" belirten Şengül Göl, bunun üzerine tüm velileri olağanüstü toplantıya çağırdı.

        Öğretmen Göl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Küçücük bir çocuğun hem de geç saatteki bir diziyi izleyip, o çirkin ifadeleri kullanmasının kendisini derinden yaraladığını" ve gerekli önlemleri almak için velilerle bir araya geldiğini söyledi.

        Öğrenci velileriyle yaklaşık 40 dakika süren bir görüşme yaptığını söyleyen Göl, "Moralim çok bozulmuştu. Velilere çocuklarına gece geç saatlere kadar televizyon izlettirmemelerini, aynı zamanda bu körpecik yavruların ahlaki yozlaşmadan uzak tutulmasını istedim" dedi.

        Göl, çocukların kendileri için yararlı programları izlemeleri, zihinlerini karıştıracak programlardan ailelerin çocukları uzak tutmaları gerektiğini kaydetti.

        Göl, "Önlem alınmayınca ne yazık ki buna benzer olumsuzluklar yaşıyoruz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ