Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı?

        Kurtlar Vadisi Kaos yayın tarihi belli oldu mu? Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Kurlar Vadisi serisinin 'Kaos' adıyla 2018 Şubat ayında başlayacağını duyurmuştu. Fakat, dizinin şubat ayında başlamaması izleyicide büyük merak uyandırdı. Kurlar Vadisi Kaos'un yayın tarihi belli oldu mu? Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda başlayacak? İşte Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili merak edilenler...

        KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

        Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili Necati Şaşmaz bir açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamada, Kurtlar Vadisi serisinin Kaos adıyla yeniden ekranlara geleceği, dizinin Şubat ayında başlayacağı bildirilmişti. Fakat dizinin Şubat ayında başlamaması izleyicide 'Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak' sorusunu akıllara getirdi. Dizinin neden başlamadığı, ne zaman başlayacağı konusunda yeni bir açıklama gelmedi. Dizi hakkında bir açıklama yapıldığı an haberimizden öğrenebilirsiniz.

        REKLAM

        İşte Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili yaptığı ilk açıklama;

        Geçtiğimiz günlerde "Bir Hadis Bir Film Kısa Film Yarışması Ödül Töreni"ni için geldiği Konya'da AA muhabirine 'Kurtlar Vadisi Kaos' ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

        2003 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin, 2018'de "Kurtlar Vadisi Kaos" olarak izleyicinin karşısına çıkacağını belirtti. Şaşmaz, "Dizimizin senaryosunu tamamladık. Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah." dedi. İzleyicilerin, dizinin hangi kanalda yayınlanacağını merak ettiğini dile getiren Şaşmaz, "Yakın zamanda fragmanlarıyla, hangi kanalda yayınlanacağıyla gündeme geleceğiz." ifadelerini kullandı.

        "KAOS TEORİSİ ELE ALINACAK"

        Şaşmaz, 15 yıldır Türkiye'yi ilgilendiren, izleyicide bir karşılığı olan konuları işlemeye çalıştıklarına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Kurtlar Vadisi Kaos ile 'kaos teorisi' ele alınacak. Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide hedef dünyayı kaosa yönlendirip, kaosla yönetmek. Biz de 'kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz?' anlatmaya çalışacağız. 'Kaos durumunda elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz?' bunları ele almaya çalışacağız. Değişen siyasi ve coğrafi denklemde Türkiye olarak nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapacağız gibi konuları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda 'Myanmar'dan Afganistan'a, Makedonya'ya hatta Amerika'ya kadar uzanan hikayeler olacak' diye şimdiden müjdesini verebilirim."

        REKLAM

        "ASKERİ DİZİ PROJEMİZ VAR"

        Dizinin 15. yılında da başarılı hikayelerle izleyiciyle buluşacağını anlatan Şaşmaz, "Bir de askeri dizi projemiz var. İnşallah onunla ilgili de yakın zamanda açıklamalarımız olacak." diye konuştu. Kurtlar Vadisi'nin şimdiye kadar hem yurt içinde hem de yurt dışında ilgi gördüğünü, yaklaşık 60 ülkede izlendiğini vurgulayan Şaşmaz, özellikle Orta Doğu'da ilgiyle takip edildiklerini aktardı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ